Door onze jarenlange ervaring binnen de transportsector, kunnen wij u hier ook op een zeer brede manier van dienst zijn, zowel nationaal als internationaal. Wij vormen de schakel tussen u als afzender en uw klant als ontvanger. Met modern en goed onderhouden materieel zorgen we ervoor dat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming komen. Onze voertuigen worden uitsluitend bestuurd door Nederlandse Chauffeurs.

Tevens zijn wij in staat een complete transport oplossing voor u te organiseren. Onze kennis en ons netwerk binnen de transportsector is enorm en onze service is grenzeloos. Kunnen wij het transport niet zelf uitvoeren, dan zullen we altijd op zoek gaan naar een passende oplossing. De thuisbasis bevind zich in Kortgene op het eiland Noord Beveland, heel centraal in Zeeland. De havens van Vlissingen, Rotterdam, Antwerpen en Gent liggen letterlijk op steenworp afstand.

Wat zijn onze specialismen?

  • Groupage diensten. Dagelijks verzorgen wij groupage diensten op de lijn: Duitse Ruhr – Noord Frankrijk, Parijs, Normandië, Pays de la Loire, vice versa. Met regelmaat rijden we deze routes via Zeeland, Noord Brabant en Limburg. Heeft u vracht op deze lijn, al vanaf één pakket? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.
  • Zeecontainer transport (Beschikking over CargoCard & Alfapass).
  • Agrarisch transport. (Open & gesloten opleggers, onderlossers, walking floor, mesttank incl. VMA NL/B).
  • Open wagen (Fourage, metalen, papier, (landbouw)machines. Ruime ervaring met ladingzekering en het z.g. afzeilen.
  • Geconditioneerd transport (Zowel deellading als blokvrachten).

Wij beschikken over de vergunningen NIWO, IRU en VHIB. Daarnaast zijn wij in het bezit van: VCA, BHV en het heftruckcertificaat.