Door onze jarenlange ervaring binnen de transportsector, kunnen wij u hier ook op een zeer brede manier van dienst zijn, zowel nationaal als internationaal. Samen met onze charters vormen we schakel tussen u als afzender en uw klant als ontvanger. Met modern en goed onderhouden materieel zorgen we ervoor dat uw goederen op de juiste manier op de plaats van bestemming komen. Onze voertuigen worden uitsluitend bestuurd door Nederlandse talige chauffeurs.

Tevens zijn wij in staat een complete transport oplossing voor u te organiseren. Onze kennis en ons netwerk binnen de sector is enorm en onze service is grenzeloos. Kunnen wij uw transport niet zelf uitvoeren, dan zullen we altijd op zoek gaan naar een passende oplossing. De thuisbasis bevind zich in Kortgene op het eiland Noord Beveland, heel centraal in Zeeland. De havens van Vlissingen, Rotterdam, Antwerpen  en Gent liggen op steenworp afstand.

Wat zijn onze specialismen?

  • Groupage transport.  Beschikking over eigen schuifgordijn opleggers.
  • Full trailer loads (FTL).  Beschikking over eigen schuifgordijn opleggers.
  • Coil transport. Beschikking over eigen coiltrailers voorzien van lange coilgoot.
  • Uitzonderlijk vervoer. Beschikking over vergunningen uitzonderlijk vervoer Nederland, België & Frankrijk. Andere landen op verzoek ook mogelijk.
  • Open wagen transport. Beschikking over eigen semi dieplader voorzien van losse oprijplaten en diverse zeilen/netten.
  • Expeditie.

Al onze diensten worden zowel nationaal als internationaal aangeboden.

Wij beschikken over de vergunningen NIWO, IRU en VHIB.  Tevens diverse vergunningen uitzonderlijkvervoer voor onder andere Nederland, België en Frankrijk.