In 2015 is J.C. van den Dries gestart met de verhuur van bijzondere kampeermiddelen. Deze activiteit is tot stand gekomen omdat de oprichter zelf bijzonder veel reizen maakt en het hem al langere tijd opvalt dat er heel veel standaard reizen en/of vakanties aangeboden worden. Zijn visie is dat reizen en/of vakanties bijzonder moeten zijn en daar bovenop, betaalbaar!

Eind 2012 ondernam hij een rondreis door Australië en daar stuitte hij op de daar zo genoemde Wicked Van, hier beter bekend als het hippie busje. Het concept sprak hem dusdanig aan dat hij de kansen voor soortgelijke activiteiten binnen Europa is gaan onderzoeken. Tijdens deze zoektochten stuitte hij tevens op een markt die nagenoeg niet aangeboden wordt, de verhuur van Retro caravans.

Na anderhalf jaar van voorbereidingen baant sinds april 2015 het eerste WickedStyle busje zich door Europa. Niet veel later gevolgd door de eerste retro caravan die net als het busje volledig binnen eigen beheer aangepast is.

Wanneer u huurt bij J C van den Dries, kiest u automatisch voor huren zonder zorgen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u als klant een onvergetelijke reis en of vakantie te laten beleven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verhuuractiviteiten van J.C. van den Dries? Kijk dan op onze website: www.wickedstyle.nl